Utwórz nowy wątek Odpowiedz  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 kwi 2017, 19:34 
Offline
Szeregowy
Szeregowy
TemplarS Clan logo

Dołączył(a): 18 paź 2012, 17:50
Posty: 17
Ulubiona Broń: thompson
Lat w ET: 5
Cześć
Ostatnio serwer był down, więc szukałem innych możliwości gry.
Znalazłem jakiś polish soldiers i zacząłem tam grać.
Teraz chciałbym wrócić na ten serwer (templars), ale po włączeniu gry, wciąż mam tylko w menu możliwość połączenia z tamtym z automatu..Aby wejść na templars musze wpisywać IP recznie aby się połączyć.
Jest na to jakieś rozwiązanie?


Góra
 Zobacz profil  
 

PostNapisane: 26 kwi 2017, 19:49 
Offline
Member
Member
TemplarS Clan logo

Dołączył(a): 08 mar 2010, 00:04
Posty: 101
Lat w ET: 3
Pewnie że tak,

viewtopic.php?f=71&t=1647


Góra
 Zobacz profil  
 

PostNapisane: 29 kwi 2017, 18:37 
Offline
Szeregowy
Szeregowy
TemplarS Clan logo

Dołączył(a): 18 paź 2012, 17:50
Posty: 17
Ulubiona Broń: thompson
Lat w ET: 5
dzięki! wszystko ok!


Góra
 Zobacz profil  
 

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Theme created by Matti from Free Premium phpBB3 themes
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL