Utwórz nowy wątek Odpowiedz  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 paź 2016, 12:36 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 cze 2011, 16:45
Posty: 382
Lokalizacja: Konin
Lat w ET: 6
Założyłem nowy, testowy serwer mumble. Na razie jest darmowy z ograniczeniami. Jak się okaże przydatny to może się wykupi.

Obrazek

Cytuj:
Serwer Mumble:
Status serwera: Serwer jest uruchomiony
ID serwera: 3489
Adres serwera: s1.pwmumble.com
Port serwera: 4148


Góra
 Zobacz profil  
 

PostNapisane: 25 paź 2016, 15:38 
Offline
Member
Member
TemplarS Clan logo

Dołączył(a): 08 mar 2010, 00:04
Posty: 96
Lat w ET: 3
Jak dla mnie bomba ;]


Góra
 Zobacz profil  
 

PostNapisane: 06 lis 2016, 15:48 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 cze 2011, 16:45
Posty: 382
Lokalizacja: Konin
Lat w ET: 6
Przypominam wszystkim, zwłaszcza Klanowiczom o tym, że mamy serwer głosowy Mumble.
Nie jest to obowiązek, by korzystać z niego ale o wiele ciekawiej się gra, gdy można rozmawiać z innymi graczami.
Przede wszystkim chodzi o przekazywanie info (jeśli jest się w jednym zespole oczywiście), ale nie tylko. Można porozmawiać na dowolne tematy, pożartować, pośmiać się a i czasem dowiedzieć się czegoś ciekawego, czegoś się nauczyć. Gracze są w różnym wieku, ale tu nie ma żadnego podziału, nie ma się czego bać. Atmosfera jest zawsze miła i przyjazna.
Zapraszam wszystkich do korzystania z "Mumble".
Jeśli ktoś ma jakieś problemy z programem, nie wie jak zainstalować, jak się połączyć to proszę o info. Na pewno pomogę.
Jeśli ktoś ma już zainstalowany program "Mumble" wystarczy kliknąć na stronie głównej forum, link przy dziale "MUMBLE"

Zapraszam


Góra
 Zobacz profil  
 

PostNapisane: 07 lis 2016, 14:23 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 cze 2011, 16:45
Posty: 382
Lokalizacja: Konin
Lat w ET: 6
Mumble opłacone i w pełni funkcjonalne.
Dodatkowo mamy baner (tu i na stronie głównej forum) na którym widać ile osób jest na mumblu, a po kliknięciu w niego, łączy nas z naszym serwerem głosowym(o ile mamy zainstalowany "Mumble").


Góra
 Zobacz profil  
 

PostNapisane: 11 lut 2017, 21:09 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 cze 2011, 16:45
Posty: 382
Lokalizacja: Konin
Lat w ET: 6
Zapomniałem opłacić serwera Mumble, ale już działa. Jak by były jakieś problemy z serwerem, dajcie znać.


Góra
 Zobacz profil  
 

PostNapisane: 16 lut 2017, 01:52 
Offline
Friend
Friend
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 paź 2009, 15:11
Posty: 1491
Lokalizacja: Mikołów
Ulubiona Broń: mp40,thompson
Lat w ET: 10
może kiedyś wpadnę pogadać <papa>

_________________
Obrazek

.:+TS+:.Slon


Góra
 Zobacz profil  
 

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Theme created by Matti from Free Premium phpBB3 themes
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL